Groendaken

Groendaken

HERBAROOF kant-en klaar groendaksysteem:

All-in-one cassette.

Het Herbaroof® kant-en-klaar groendaksysteem is een all-in-one systeem. Deze kant-en-klare cassette voor platte en/of licht hellende daken is voorzien van substraat en sedumbeplanting. Aparte aanvoer van substraat en planten op hoogte is dan ook overbodig. De vorm van de cassette maakt dat de plaatsing ervan uiterst snel, eenvoudig en proper is. Herbaroof® is een Belgische ontwikkeling geïnspireerd op en gericht naar de professionele markt. De cassette is vervaardigd uit duurzaam en recycleerbaar Polypropyleen (PP).

Handig modulair systeem.

De cassettes klikken horizontaal en verticaal in elkaar vast en vormen zo één statisch geheel zonder risico voor verschuiven of opwaaien. Ze kunnen ook op elk ogenblik gemakkelijk verwijderd en herplaatst worden.

Voordelen.

Een Herbaroof® kant-en-klaar groendak systeem biedt heel wat voordelen. Het belangrijkste voordeel is de extra waterbuffering en gecontroleerde afgave van regenwater. Daarnaast zorgt Herbaroof® voor extra thermische- en geluidsisolatie. De cassettes zijn volledig begroeid en beschermen zo de reeds geplaatste dakbedekking tegen schadelijk UV-licht. Dankzij de snelle en eenvoudige plaatsing kan men meteen genieten van een prachtig begroeid dak.

IMG 3539
IMG 3559
IMG 3594