Zwemvijver totaalproject

Totaalprojecten

Wilt u één aanspreekpunt voor uw volledige aanleg van uw (zwem)vijver? AWG realiseert dit voor u. Gezien de jarenlange ervaring in het plaatsen van liners in zwembaden en (zwem)vijvers weet AWG precies waar de knelpunten liggen waardoor het verdere verloop van het bouwkundig proces niet in het gedrang komt. Een zwemvijver geeft zowel in de winter als in de zomer een extra dimensie aan uw tuin.

In de zomer kan het hele gezin genieten van een verfrissende duik in het glasheldere water. Een zonneterras in combinatie met een strak afgewerkte of eerder ronde zwemvijver geeft u een waar vakantiegevoel. De combinatie van een volledig biologisch te onderhouden zwembad en een tuinvijver zet steeds meer mensen ertoe aan een zwemvijver in de tuin te nemen.

NATUURLIJK FILTERSYSTEEM.

De zwemvijver behoeft bovendien geen peperdure filterinstallatie om het water helder te houden want het water wordt op een volledig natuurlijke manier gezuiverd door waterplanten en/of circulatie door lavagesteente. Hij kan op een perfecte manier geïntegreerd worden in het natuurlijke tuinbeeld en zorgt zeker in de winter voor idyllische taferelen in uw tuin.

IMG 2939
IMG 2954
IMG 2956
IMG 3002
IMG 3021
IMG 3066
IMG 3122
IMG 3126
IMG 3200